Yalova Kent Konseyi Kenan Engin başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi

7.Dönem Yalova Kent Konseyi Yönetim Kurulu, geçtiğimiz günlerde gerçekleşen seçim sonrasında başkan seçilen Kenan Engin önderliğinde bir araya gelerek, ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2024 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2024 15:55

Yalova Kent Konseyi, 7. Dönem Yönetim Kurulu'nun ilk toplantısını yeni Başkan Kenan Engin liderliğinde gerçekleştirdi. Geçtiğimiz günlerde yapılan seçimler sonrasında başkanlığa seçilen Engin, ilk toplantıda konseyin öncelikli hedeflerini ve çalışma planlarını belirledi. Toplantıda, Yalova’nın gelişimine katkı sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalar üzerine istişare edildi ve toplumun farklı kesimlerinin görüşlerinin alınmasının önemine vurgu yapıldığı ifade edildi.

Toplantının devamında ise yeni dönem kent konseyinin işleyişi ve yönetim şekli hakkında karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu. Kenan Engin ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Yalova’nın geleceğine dair heyecan verici adımlar atmak için çalışacaklarını ifade etti.

Toplantının sonunda, katılımcılar arasında fikir alışverişi yapılırken, Yalova’nın sürdürülebilir kalkınması için birlikte hareket etme taahhüdü tekrarlandı. Engin yeni dönemin ilk toplantısının hayırlara vesile olmasını diledi ve yönetim kuruluna başarılar diledi.

Murat Can Aytemur