Yalova İtfaiyesi’nden Elektrik Hattından Çıkan Yangına Anında Müdahale

Yalova’da İsmetpaşa Mahallesi Rasim Koçal Caddesi’nde çıkan yangın hummalı bir çalışma sonrasında söndürüldü. Yangında herhangi bir can kaybı, yaralanma yaşanmazken mahalle sakinleri korku dolu anlar yaşadılar.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2024 15:08
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2024 15:08

İsmetpaşa Mahallesi Rasim Koçal Caddesi'nde çıkan elektrik yangını, Yalova Belediyesi ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Olayda can kaybı yaşanmazken, maddi hasar oluştu. Mahallede büyük bir korkuya neden olan yangın, hummalı bir şekilde gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda tamamen söndürüldü. Ekipler, yangının mahalledeki diğer yerleşim yerlerine zarar vermemesi için yoğun bir çaba sarf ederken, çevrede yaşayan vatandaşlar korku dolu anlar geçirdi.

Yalova Belediyesi yangın sonrasında yapılan açıklamada güvenlik için önerilerde bulunarak sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi: “Prizleri aşırı yüklemeyin, kabloları düzenli olarak kontrol edin, elektrikli cihazları kullanım talimatlarına göre kullanın, evden çıkarken fişleri çekin ve yangın söndürücü bulundurun.

Güvenliğiniz için bu basit önlemleri alabilir, ailenizi ve sevdiklerinizi koruyabilirsiniz.”

M. Tunç Tanrıverdi