Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz “Başka illere bağımlı olmayacağız”

Yalova Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ve Yalova Valiliği Hukuk Müşaviri Soner Kırlı, İl Özel İdaresi tarafından inşa edilen Asfalt Plent Tesisi’ni gezerek Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz’dan bilgiler aldı

Haber Giriş Tarihi: 15.02.2024 16:35
Haber Güncellenme Tarihi: 15.02.2024 16:35
https://www.yalovahayat.com/

Yalova İl Özel İdaresi tarafından yaptırılan Asfalt Plent Tesisi tamamlandı. Yalova Vali Yardımcısı İdil Özdemir Doğan, Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel ve Yalova Valiliği Hukuk Müşaviri Soner Kırlı ile Yalova İl Genel Meclisi üyeleri, Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz’ın eşliğinde, tesisi gezerek incelemelerde bulundu. İnceleme sonrası Soygüzel, yaptığı açıklamada Yalova'ya çok önemli bir tesis kazandırmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını söyledi. 160 ton/saat kapasiteli Asfalt Plent Tesisi ile köylerin ve belediyelerin asfalt ihtiyacını daha etkin bir biçimde ve yüksek standartlarda karşılayacaklarını belirten Soygüzel, "Yakında açılışını yapacağımız bu tesis, Yalova'mız için hayırlı olsun" dedi.

Bağımlılığımız sona eriyor”

Yalova İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz da tesisin ildeki yerel yönetimlerin beton ve asfalt anlamında başka illere olan bağımlılığını büyük oranda sona erdireceğini söyledi. Yılmaz, "Tesisimiz saatte 160 ton asfalt üretim kapasitesine sahip. Bu sayede il genelindeki yol yapım ve onarım çalışmaları çok daha hızlı ve etkin bir şekilde tamamlanabilecek" dedi.