Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm’den öğrencilere ziyaret

Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Altınova Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle bir araya gelerek onlara mesleki kariyer planları hakkında tavsiyelerde bulundu. Gözüm, ayrıca okul yönetimi ve öğretmenlere zorbalık, güvenlik ve internet konularında bilgilendirme yaptı

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2024 01:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2024 01:49
https://www.yalovahayat.com/

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik faaliyetleri kapsamında Altınova Anadolu Lisesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarete İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Katipoğlu, Altınova İlçe Emniyet Müdürü Kürşat Seçer ve Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar katıldı.

Ziyarette öğrencilerle sohbet ederek onlara mesleki kariyer planlarıyla ilgili görüşlerini paylaşan Gözüm, öğrencilere hayallerini gerçekleştirmek için çalışmaları, kendilerini geliştirmeleri ve topluma faydalı olmaları gerektiğini söyledi. Gözüm, ayrıca okul yönetimi ve öğretmenlere akran zorbalığı, güvenlik önlemleri, güvenli internet, sosyal medyanın öğrenciler üzerindeki etkileri konularında bilgilendirmede bulundu.

Yalova Emniyet Müdürü Gözüm’ün öğrencilerle bir araya gelmesinin çok anlamlı olduğunu belirterek, kendisine teşekkür eden Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Sitar, “İlk kez bir emniyet müdürümüz öğrencilerimizle buluştu. Bu, hem öğrencilerimiz hem de bizler için çok değerli bir ziyaret oldu. Emniyet Müdürümüzün öğrencilerimize verdiği tavsiyeler çok önemli. Biz de okul olarak Emniyet Müdürlüğümüzle iş birliği içinde olmaya devam edeceğiz” dedi.

Okul ziyareti sonrası Kaytazdere Mahalle Muhtarlığı’na giderek vatandaşlar ve mahalle muhtarı ile görüşen Gözüm, vatandaşların ve muhtarın sorunlarını dinleyerek, çözümü için çalışacaklarını söyledi.

M. Tunç Tanrıverdi