Yalova Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Başkan Gürel’i ziyaret etti

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm’ü makamında ağırladı ve tebriklerini kabul etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2024 01:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2024 01:51

31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde, büyük bir oy farkıyla Yalova Belediye Başkanı olarak seçilen, Şehir Plancısı Mehmet Gürel’e düzenlenen hayırlı olsun ziyaretleri hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda son olarak Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, Yalova Belediyesi’ne giderek Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i makamında ziyaret etti. Yalova ile ilgili güncel konular hakkında sohbet eden Gürel ve Gözüm devamında ise daha güvenli bir Yalova için atılacak adımlar hakkında karşılıklı istişarelerde bulunarak fikir alışverişleri gerçekleştirdi.

Yalova İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm tarafından Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’e gerçekleştirilen ziyaret, Gözüm’ün Gürel’e yeni görevinde başarılar dileyerek hayırlı, uğurlu olsun dileklerini iletmesi ile son buldu, aynı zamanda da ziyaretin anısına bir fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel yapmış olduğu açıklamada, ‘’ Yalova İl Emniyet Müdürümüz Salih Gözüm’ün tebriklerini kabul ettik. Yalova’mızda fedakarca görev yapan kolluk kuvvetlerimizle birlikte ‘En Güvenli Kent Yalova’ hedefi ile ortak çalışma yürüteceğiz’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur