Yalova’daki trafik kazasında yoğun bakımda tutulan Efe yaşam savaşını kaybetti

Yalova’nın Kadıköy beldesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi ölmüş ve 3 kişi yaralanmıştı. Yoğun bakımda tutulan Efe Hakan Kaçar 8 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek hayata gözlerini yumdu.

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2023 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2023 12:38
https://www.yalovahayat.com/

77 ER 336 plakalı pikap Ö.F.Y (19) sürücüsü Kadıköy beldesi Özden Mahallesi Doğu Sırtı Caddesi direksiyon hakimiyetini kaybetmiş ve duvara çarpan ataçta bulunan 5 kişiden İsmail Efe Sezer  ve Kaan Tokay hayatını kaybetmişti.

İlginizi Çekebilir...  Yalova’da feci trafik kazası: 2 ölü, 3 yaralı

Araçtaki 3 kişiden Efe Hakan Kaçar da kazayı ağır yaralı olarak atlatmış ve Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yoğun bakıma alınmıştı. Genci kurtarmak adına hastanede yoğun bir çaba harcanıyordu. Ancak Efe Hakan Kaçar 8 gün süren yaşam mücadelesini kaybederek hayata veda etti. Gencin ölüm haberi ailesini ve sevenlerini yasa boğdu. Efe Hakan Kaçar Yalova Merkez Camisinde son yolculuğuna uğurlandı. Taziyeleri babası Gürkan Kaçar kabul etti. İkindi namazına müteakiben kılınan cenaze namazı sonrasında şehir mezarlığına götürülen genç dualar eşliğinde toprağa verildi. Biz de Yalova Hayat Gazetesi olarak merhuma Allahtan rahmet acılı ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.