Yalova’da uyuşturucu operasyonu: 4 kişi gözaltında

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu madde nakli, sevkiyatı ve ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda, 4 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerden biri tutuklanırken, ruhsatsız silah ve uyuşturucu madde ele geçirildi

Haber Giriş Tarihi: 27.10.2023 11:18
Haber Güncellenme Tarihi: 27.10.2023 11:18
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu ile mücadele çalışmaları kapsamında alınan bir istihbarat ile operasyon düzenledi. Operasyon, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim Ekipleri tarafından il geneli ve geçiş güzergâhlarında yapıldı. Üst torbacı ya da torbacı olarak tabir edilen ve sokak düzeyinde uyuşturucu madde ticareti yaptıkları ya da yaptırdıkları tespit edilen E.Y., O.Y., H.D. ve H.Ö. isimli şüphelilerin ikametgâh adreslerine eş zamanlı baskın yapıldı.

Baskında, narkotik maddeler arama köpeği Gölge’nin de eşlik ettiği aramalarda, 26 gram esrar maddesi ve 1 adet tabanca ele geçirildi. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden H.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilirken, E.Y., O.Y. ve H.Ö., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik başta uyuşturucu madde suçları olmak üzere suç ve suçlulara yönelik çalışmaların aralıksız ve kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.