Yalova'da su çalışmaları hakkında önemli konular görüşüldü

Hava sıcaklıklarının yoğun olduğu bir yaz mevsimini geride bıraktık. Yağışların az olması nedeniyle küresel ısınmanın etkisinin görülmeye başladığı bu günlerde Yalova İl Özel İdaresi ve Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya bir araya geldi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2023 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2023 13:23
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Valiliği’nde İl Özel İdare ile bir araya gelen Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya bir toplantı düzenleyerek Yalova’nın güncel su durumu hakkında görüşmeler gerçekleştirdi. Düzenlenen toplantı Vali Kaya, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, Genel Sekreter Yardımcısı Muharrem Çobankent, Su ve Kanal Hizmetleri Müdürü Bedrettin EĞRİ ve personel katılımları ile gerçekleştirildi.

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda su kaynaklarının etkin kullanımı, mevcut su durumu, su çalışmaları ve su kullanımı konuları ele alındı. Vali Kaya toplantının ardından yaptığı açıklamada ‘’Özellikle küresel ısınmanın etkisini görmeye başladığımız bu günlerde suyun verimli ve etkin kullanımı çok büyük önem taşımaktadır. Suyun yanlış kullanımından dolayı ortaya çıkan sorunların çözümü en büyük önceliğimiz olacaktır.’’ Diye belirtti.

Haber/Murat Can Aytemur