Yalova’da Roda Döner Açılışı Gerçekleşti

Yalova’da Roda Döner açılışı gerçekleştirildi. Çok sayıda katılımcı ile gerçekleşen açılışa Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı’ da katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2024 14:19
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2024 14:19

Yalova’da bulunan ve halk tarafından yoğun ilgi gören Roda Döner, Adnan Menderes Mahallesi, Rahmi Üstel Caddesi’nde bir diğer şubesinin açılışını gerçekleştirdi. İşletme sahibi Ümit Uğur Saygılı yeni şube hakkında yapmış olduğu bilgilendirmede, ‘’Büyük bir imparatorluğun başlangıcı bugün inşallah, Allah kısmet ederse yavaş yavaş tüm Türkiye’ye dağılacağız. Yalova Sahilde bulunan işletmemizden farklı olarak burada dönerin yanına, kebap çeşitleri, mezeler ve pizza çeşitlerini de menümüze ekledik’’ diye belirtti.

‘’Hayırlı uğurlu olsun’’

Duaların ardından görkemli bir açılış ile hizmete başlayan Roda Döner’in açılış konuşmasını Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk yaptı. Başkan Tutuk yapmış olduğu konuşmada, ‘’Değerli Yalovalı hemşehrilerim ve siyasi parti il başkanlarımız, hepinizi saygıyla selamlıyorum. Güzel mahallemizde ikinci işletmesini açan Roda Döner’e hayırlı uğurlu olsun diyorum, Allah utandırmasın inşallah. Biz belediyeler olarak ne kadar çok işyeri açılırsa o kadar çok memnun oluyoruz. İstihdama katkı sağlıyorlar, personel çalıştırıyorlar. İmkanlarımız dahilinde sonuna kadar destek olmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Murat Can Aytemur