Yalova’da Rizelilerden gazilere muhlama sürprizi

Yalova Rizeliler Derneği Başkanı Himmet Bakırcı ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Şakir Güner ve yönetim kurulunu ziyaret ederek gazilere olan saygı ve minnetlerini dile getirdiler.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2024 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 16:37

Yalova Rizeliler Derneği Başkanı Himmet Bakırcı ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi'ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Rizeliler Derneği yönetimi, gazilere hazırladıkları mıhlamayı ikram ederek sıcak bir ortamda bir araya geldiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkiye Muharip Gaziler Derneği Yalova Şubesi Başkanı Şakir Güner, "Rizeliler Derneği'ne bu anlamlı ziyaretleri için teşekkür ediyorum. Gazilerimiz her zaman toplumun gönlünde özel bir yere sahip. İki dernek arasındaki ilişkilerin güçlenmesini diliyorum" dedi.

Yalova Rizeliler Derneği Başkanı Himmet Bakırcı ise konuşmasında gazilerin bu vatanın kahramanları olduğunu vurgulayarak, "Gazilerimiz bu milletin gönlünde her zaman çok özel bir yere sahiptir. Gaziler Günü’nü kutlarken, hayatta olan gazilerimize minnetlerimizi sunuyor, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anıyoruz" ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda gazilere ikram edilen mıhlamadan dolayı büyük memnuniyet duyan Şakir Güner ve yönetim kurulu üyeleri, Rizeliler Derneği’ne bu ince davranışlarından ötürü teşekkür ettiler.