On bir ayın sultanı ramazan ayı öncesinde Yalova’daki camilerde geniş kapsamlı temizlik çalışması başlatan Yalova Belediyesi Temizlik ekipleri, camilerde halıların yıkanmasının yanında dezenfekte çalışması da gerçekleştiriyor. Yapılan yıkama ve dezenfekte işlemlerinin ardından tüm camilere alkolsüz kokular sıkılıyor.
Vatandaşların ibadetlerini sağlık bir ortamda yerine getirebilmeleri için camilerinin temizliğinin yapıldığını belirten Yalova Belediyesi yetkilileri, “Özel yıkama araçlarımız ve personellerimizle birlikte camilerimizde temizlik seferberliği başlattık.
Ramazan ayına girmeden şehir merkezimizde bulunan camilerimizin bahçeleri ve halıları yıkanmış, dezenfekteleri de sağlanmış olacak” dedi.