Yalova’da polisten ruhsatsız silah operasyonu: 4 gözaltı

Yalova Emniyet Müdürlüğü, suçun önlenmesi ve suça karışan şahısların yakalanması için yaptığı uygulamalarda 4 kişiyi ruhsatsız silah bulundurmaktan gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslardan 4 adet ruhsatsız tabanca ve 13 adet fişek ele geçirildi

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2023 12:23
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2023 12:23
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ve Çiftlikköy, Çınarcık İlçe Emniyet Müdürlükleri, 22-25 Aralık 2023 tarihleri arasında sabit uygulamalar ve önleyici devriye faaliyetleri gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Bağlarbaşı, Sahil ve Harmanlar Mahallelerinde durumundan şüphelenilen veya olaya karıştığı belirlenen 4 kişi durduruldu. Yapılan üst aramalarında, şahıslardan 1’i Beretta, 1’i G19C ibareli, 2’si ise üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan ruhsatsız tabanca ve toplam 13 adet fişek ele geçirildi. Şüpheliler, adli işlemler için emniyete götürüldü.

Yalova Emniyet Müdürlüğü, yaptığı açıklamada, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, meydana gelebilecek yaralanmalar ve maddi zararların önlenmesine yönelik mücadelesinin kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi. Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların ihbar ve şikayetlerini 155 Polis İmdat Hattına bildirmelerini istedi.