Yalova’da PKK/KCK operasyonu

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde PKK/KCK terör örgütüne yönelik Yalova’nın da aralarında bulunduğu 18 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda 98 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı

Haber Giriş Tarihi: 28.11.2023 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 13:07
https://www.yalovahayat.com/

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı PKK/KCK terör örgütüne yönelik 18 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi. Operasyon çerçevesinde Yalova, Ağrı, Antalya, Bingöl, Bursa, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Kocaeli, Mardin, Osmaniye, İzmir, Adıyaman, Siirt, Adana, Şanlıurfa ve Konya’da gerçekleştirilen operasyonlarda 98 şüpheli gözaltına alındı.

Ağrı’da gerçekleştirilen operasyonda sosyal medya hesapları üzerinden PKK/KCK terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen 4 şüpheli yakalanarak gözaltına alınırken, Antalya’da ise sosyal medya hesapları üzerinden PKK/KCK terör örgütü propagandası yaptıkları ve terör örgütü içerisinde milis ve iş birlikçilik faaliyetlerinde bulundukları tespit edilen 3 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Yapılan aramalarda çok sayıda dijital materyal ele geçirilirken 1 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam ediyor. Yalova’da da sosyal medya hesapları üzerinden PKK/KCK terör örgütü propagandası yaptıkları tespit edilen 1 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. 2 şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar ise devam ediyor.