Yalova'da korkunç cinayet! Tartıştığı oğlunu pompalı tüfekle öldürdü

Yalova’nın Bağlarbaşı Mahallesi’nde baba Nizamettin Ölger, tartıştığı 36 yaşındaki oğlu Ramazan Ölger’i pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Haber Giriş Tarihi: 04.07.2024 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.07.2024 10:43
https://www.yalovahayat.com/

Yalova belediyesinde çalıştığı öğrenilen Ramazan Ölger (36), iddiaya göre aile içi bir anlaşmazlığı konuşmak amacıyla gittiği evde tartıştığı babası Nizamettin Ölger  (60) tarafından pompalı tüfekle başından vurularak öldürüldü.

3’ü erkek, 2’si kız olmak üzere 5 çocuğu olan 60 yaşındaki Nizamettin Ö. ile bir çocuk babası olan en büyük oğlu Ramazan Ö. arasında gece yarısı Bağlarbaşı Mahallesi Rüya Sokakta nedeni bilinmeyen aile içi bir tartışma yaşandı.

İddiaya göre, babası ile görüşmek için baba evine giden Ramazan Ö. ile babası arasında evin bahçesinde çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü.

Yaşanan arbede sırasında baba Nizamettin Ö. pompalı tüfekle ateş etti. Pazarcılık yaptığı belirtilen Ramazan Ö. başına isabet eden saçmalar nedeniyle kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarı ile adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlisinin yaptığı ilk kontrolde Ramazan Ölger'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından Ramazan Ölger'in cenazesi Yalova Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürerken Nizamettin Ö. gözaltına alındı.

Hayatını kaybeden Ramazan Ölger'in cenazesi bugün öğle namazından sonra Bağlarbaşı Mahallesi Hz. Ali Camiinden kaldırılacak.