Yalova’da ki Muşlular tek çatı altında toplandı

Yalova’da ikamet eden Muşlular kurdukları dernek sayesinde tek çatı altında toplantı. Dernek başkanı Tarkan Dede Muşluların birlik, beraberlik ve dayanışmasını sağlamayı hedeflediklerini ifade etti. Yalova 1071 Muş Derneği (Muş-Der), Mimar Sinan Caddesinde görkemli bir törenle açıldı.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2024 13:01
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2024 13:01
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Çınarcık Belediye Başkanı Numan Soyer, AK Parti Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Dr. Recep Hacı, MHP ve CHP il başkanları, belediye başkan adayları, iş insanları, dernek ve STK temsilcileri ile çok sayıda Muşlu katıldı.

Muş-Der Başkanı Tarkan Dede, açılışta yaptığı konuşmada, derneğin Yalova’da yaşayan Muşluların birlik, beraberlik ve dayanışmasını sağlamak, kültürel ve sosyal faaliyetler düzenlemek, Muş ile Yalova arasındaki ilişkileri geliştirmek amacıyla kurulduğunu söyledi. Dede, açılışa katılan ve destek veren herkese teşekkür etti.

Açılışın ardından, dernek binasında misafirlere ikramlarda bulunuldu. Dernek Başkanı Dede, misafirlerle sohbet ederek, fotoğraf çektirdi. Açılışa katılanlar, derneğin Yalova’da önemli bir boşluğu dolduracağını ve Muşluların sesi olacağını belirtti.