Yalova’da ihtiyaç sahibi olan ailelere yardım eli uzatıldı

Siirtliler Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Yalova Şube Başkanı Cengiz Özçiçek, Yalova’da yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek, 39.648 parça kıyafet, ayakkabı ve çanta dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 30.08.2024 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 30.08.2024 14:34

Siirtliler Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Yalova Şube Başkanı Cengiz Özçiçek, Yalova’da yaşayan ihtiyaç sahibi aileleri tespit ederek, 39.648 parça kıyafet, ayakkabı ve çanta dağıttı. Yalova Siirtliler Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Yalova Şubesi’nin ulaştığı ihtiyaç sahibi ailelere yardımlar yapılmaya başlandı. Siirtliler Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Yalova Şube Başkanı Cengiz Özçiçek, “Hayırsever hemşehrimizin Yalova Siirt Vakfı’na gönderdiği 39.648 adet giyim, çanta, ayakkabı vb. ürünleri daha önceden tespit edilen yetim ve ihtiyaç sahiplerine Vakıf binasında dağıtmaya başladık” ifadelerini kullandı.

Siirt Vakfı Yalova Şube Başkanı Cengiz Özçiçek, sosyal sorumluluk projelerinin devam edeceğini söyleyerek, “Kadınlarımız, çocuklarımız, gençlerimiz ve yaşlılarımız yalnız değildir. İhtiyaç sahibi, gelir grubu düşük ve dezavantajlı vatandaşlarımız için çok ciddi bir çalışma ortaya koyduk, hizmet ayrımı gözetmeyerek birleştirici bir anlayış ile vatandaşlarımızın yanındayız” açıklamasında bulundu. Başkan Özçiçek, kendilerine bir tır dolusu giyim malzemesi gönderen hayırsever vatandaşa teşekkür etti.

M. Tunç Tanrıverdi