Yalova'da havaya ateş açan gelin ve damada cezai işlem

Yalova jandarması düğün konvoyunda havaya ateş açan gelin ve damadı görüntülerden tespit etti. M.K. ve D.K. adlı çifte cezai işlem uygulandı

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2024 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2024 14:35

Yalova'da bir düğün konvoyunda seyir halindeki araçtan tabancalarla havaya ateş açan gelin ve damadın görüntüleri, 31 Ağustos 2024 tarihinde bazı televizyon kanallarında ve sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Olayın ardından Yalova İl Jandarma Komutanlığı ve Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

Görüntülerin incelenmesi sonucunda olayın, 24 Ağustos 2024 tarihinde Yalova Merkez Kadıköy beldesinde bulunan Tarihi Çınarlı yolda gerçekleştiği tespit edildi. Yapılan incelemeler sonucunda, tabancalarla havaya ateş eden kişilerin damat M.K. ve gelin D.K. olduğu belirlendi.

Yalova Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı, 1 Eylül 2024 tarihinde şüpheliler hakkında "Genel Güvenliği Tehlikeye Sokmak" ve "6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanun" kapsamında gerekli adli ve idari işlemleri başlattı.

Yalova İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, vatandaşların huzur ve güvenini bozacak her türlü suç ve suçlularla mücadeleye kararlılıkla devam edileceği vurgulandı.