Yalova’da Halk Ekmek heyecanı...

Yalova’da Halk Ekmek uygulaması ile ilgili yaşanan gelişmeler heyecan yaratıyor. Vatandaşlar Halk Ekmek uygulamasının ne zaman başlayacağı ile ilgili yetkililerden açıklama bekliyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.10.2024 11:40
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 11:40

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanı Özgen Nama Yalova’ya gelerek, Belediye Başkanı Mehmet Gürel’i ziyaret etmişti. Bu ziyaret üzerine Başkan Gürel’in seçim vaatleri arasında yer alan Halk Ekmek uygulamasının Yalova’da başlayıp başlamayacağı kamuoyunda merak uyandırdı. Başkan Gürel de Özgen Nama’nın kendisine gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında, Nama ile verimli bir sohbet gerçekleştirdiğini belirterek sözlerinde “İstanbul Halk Ekmek Yönetim Kurulu Başkanımız, değerli arkadaşım Özgen Nama’yı bugün güzel Yalova’mızda misafir ettik. Yalova’mızda hayata geçirmeyi planladığımız sosyal belediyecilik çalışmalarımız üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik.

Kıymetli Başkanımıza nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.’’  İfadelerine yer vermişti. Ziyaretten yaklaşık 2 hafta sonra vatandaşlar, Süleymanbey Mahallesi Yalı Caddesi üzerinde kurulan, üzerinde Yalova Halk Ekmek yazan bir büfe ile karşılaştı. Yalova sakinleri bu gelişme ile birlikte “Halk Ekmek açılıyor mu?” Sorusunu gündeme taşıyarak, yetkililerden konu ile alakalı bir açıklama beklemeye başladı.

Murat Can Aytemur