Yalova’da göğüs hastalıklarına önemli takviye

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, göğüs hastalıkları bölümüne önemli bir takviyede bulundu. Hastane yönetimi tarafından konu ile alakalı olarak yapılan açıklamada, Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Büşra Akman’ın göreve başladığı belirtildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2024 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2024 16:12

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, göğüs hastalıkları bölümünde önemli bir atılım gerçekleştirerek, alanında uzman bir ismi ekibine kattı. Hastane yönetimi, Dr. Büşra Akman’ın göğüs hastalıkları uzmanı olarak göreve başladığını duyurdu. Dr. Akman, hastaların tanı ve tedavi süreçlerinde önemli katkılar sağlamayı hedefliyor. Hastane yönetimi, bu yeni atamanın Yalova'da göğüs hastalıkları tedavi hizmetlerinin kalitesini artıracağına inandıklarını belirtiyor.

‘’Başarılar dileriz’’

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dr. Akman’ın göreve başlaması hakkında yapmış olduğu açıklamada, ‘’Hekim Kadromuz Güçlenmeye Devam Ediyor; Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Büşra AKMAN Hastanemizde göreve başlamıştır. Bakanlığımız MHRS veya 182 telefonundan randevu alarak muayene olabilirsiniz. Hasta Kabulüne başlayan değerli doktorumuza hoş geldin der başarılar dileriz’’ diye belirtti.

Hastaların göğüs sağlığı konusundaki endişelerine çözüm bulmak için sürekli olarak kendini geliştiren hastane, Dr. Akman’ın gelmesi ile birlikte, bölümdeki randevu almada yaşanan problemlerin de azalacağını ifade ediyor.

Murat Can Aytemur