Yalova'da Gazze için yarın kermes düzenlenecek

Yalova Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ve Yalova İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğiyle “Gazze İçin Getir, Gazze İçin Al” teması ile kermes düzenlenecektir.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2024 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2024 15:26

Gazze’de 7 Ekim’den bu yana devam eden saldırılarda çok sayıda insan hayatını kaybetti. Kimisi çocuğunu, kimisi de anne-babasını kaybetti. İsrail zulmü devam ederken, Yalova Üniversitesi ve Yalova İl Sağlık Müdürlüğü iş birliği ile Gazze için anlamlı bir etkinlik düzenlenecek. “Gazze İçin Getir, Gazze İçin Al” teması ile gerçekleştirilecek olan Kermesin amacı Gazze’deki ihtiyaç sahiplerine yardım toplamak ve bu konuda farkındalık yaratmak.

28 Mayıs Salı günü kurulacak kermes Yalova Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı önünde gerçekleştirilecek ve çeşitli stantlar kurularak ve bağış toplamak amacıyla el yapımı ürünler, yiyecekler ve birçok eşya satışa sunulacak. Ayrıca, katılımcılara yönelik bilgilendirici etkinlikler ve sunumlar da gerçekleştirilecek. Gazze'deki insanlara umut olmak ve dayanışma ruhunu güçlendirmek için düzenlenecek olan kermes, bölgedeki ihtiyaç sahiplerine önemli bir destek sağlayacak.

Düzenlenecek olan etkinliğe tüm Yalova Halkı’nın davetli olduğu belirtildi.

Murat Can Aytemur