Yalova’da durdurulan araçtan silah ve uyuşturucu çıktı

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş olaylarını önlemek ve suçluları yakalamak için yaptığı çalışmalarda, şüpheli bir araçta 2 adet ruhsatsız tabanca, 55 adet fişek ve 13,46 gram skunk ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı

Haber Giriş Tarihi: 20.12.2023 12:30
Haber Güncellenme Tarihi: 20.12.2023 12:30
https://www.yalovahayat.com/

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş olaylarında şüpheli şahısların yakalanması, suç işleme amacındakilerin caydırılması ve aranan şahısların yakalanması, uyuşturucu madde suçları ile ilgili uyuşturucu madde suçlarına karışan kişilerin tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri Büro Amirliği ekipleri, Bağlarbaşı Mahallesi’nde şüphe üzerine durdurdukları 34 plakalı araçta arama yaptı. Yapılan aramada, araçta bulunan S.K. ve Ü.M. isimli şahıslardan 2 adet ruhsatsız tabanca, 55 adet 9 mm çapında fişek ve 13,46 gram skunk adlı uyuşturucu madde ele geçirildi.

Gözaltına alınan S.K. ve Ü.M. isimli şüpheli şahıslar hakkında, 6136 sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında Kanun ve Türk Ceza Kanunu’nun 191. maddesi kapsamında adli işlem başlatıldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, meydana gelebilecek yaralanmalar ve maddi zararların önlenmesine yönelik mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini bildirdi.