Yalova’da Coşku dolu yürüyüş

Cumhuriyetimizin 100. yılı adına 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda Yalovalılar, Deprem Anıtından başlayarak, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüyüş gerçekleştirdi

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2023 13:28
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2023 13:28
https://www.yalovahayat.com/

Cumhuriyetimizin 100. Yılı ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında yürüyüş yapıldı. Yürüyüş Deprem Anıtından başladı ve 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda sona erdi.

Yalova Vali Yardımcısı Deniz Pişgin, Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve eşi Gökşen Tutuk, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, İl Jandarma Komutanı Ali Naci Binici, İl Emniyet Müdürü Salih Gözüm, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Yalova il protokolü ve çok sayıda vatandaş ellerinde Türk bayraklarıyla yürüyüşe katıldı.

Coşkulu kalabalık Deprem Anıtından başlayarak şarkılar ve tezahüratlar eşliğinde yürümeye başladı. Yolda yürüyüşü gören vatandaşlar ellerindeki telefonlar ile video çekmeye başladı.

Evlerinin pencerelerinden el sallayan vatandaşlardan Gazipaşa Caddesi esnafına kadar herkes alkışlar eşliğinde yürüyüşe destek oldu.

15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’na kadar devam eden yürüyüş konvoy ile beraber Yalova sokaklarını kırmızı beyaza boyadı. Çocuklar ailelerinin sırtında bayraklar sallayarak şarkılara eşlik etti. Cumhuriyetimizin 100. yılında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda gerçekleştirilen coşkulu yürüyüş ile Yalova’da demokrasi şöleni yaşadı.

Haber/Murat Can Aytemur