Yalova’da Çocuk Sağlığı Servisi’ne teşekkür belgesi verildi

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç hastanenin Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisi çalışanlarını teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.09.2024 12:28
Haber Güncellenme Tarihi: 06.09.2024 12:28

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisi çalışanlarını, İş Sağlığı ve Güvenliği Kültürünün gelişimine yaptıkları katkılardan dolayı onurlandırdı. Hastane yönetimi tarafından takdim edilen teşekkür belgesi, çalışanların bu alandaki üstün gayret ve özverili çalışmaları için verildi.

Belge, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hasan Ergenç tarafından sunuldu. Ergenç, belgenin takdimi sırasında yaptığı açıklamada, "Hastanemiz Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisi çalışanlarına, İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi ile işbirliği içerisinde çalışarak, iş sağlığı ve güvenliği kültürünün oluşmasında sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür eder, bu değerli çalışmalarının devamını dilerim" ifadelerini kullandı.

Bu ödül, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Servisi çalışanlarının iş sağlığı ve güvenliği konusundaki titiz çalışmalarını ve hastane yönetiminin bu alanlara verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serdi.