Yalova’da büyük narkotik operasyon: 14 kilo 600 gram skunk ele geçirildi

Yalova Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul’dan aldıkları yüklü miktarda uyuşturucu maddeyi çevre illere sevk etmeye çalışan iki şüpheliyi Altınova ilçesinde yakaladı. Şüphelilerin araçlarında yapılan aramada 24 ayrı parça halinde 14 kilo 600 gram skunk maddesi ele geçirildi

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2023 15:12
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2023 15:12
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, uyuşturucu madde nakli, sevkiyatı ve ticareti yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor. Bu kapsamda İstanbul’dan temin ettikleri uyuşturucu maddeleri Yalova üzerinden çevre illere sevk ederek uyuşturucu madde ticareti yapacakları belirlenen ve birbiriyle irtibatlı oldukları değerlendirilen H.Y. ve E.H. isimli şüphelilerin kullandıkları 16 plakalı araçlar narkotim ekipleri tarafından takibe alındı.

Baskınlarla Durdular

Narkotim ekipleri tarafından takip edilen şüpheli araçlar, Altınova ilçesi yol güzergahı uygulama noktalarında baskınlarla durduruldu. Araçlarda yapılan aramada, özel olarak paketlenmiş ve gramajlanmış halde 14 kilo 600 gram skunk maddesi bulundu. Araçlarda bulunan H.Y. ve E.H. isimli şüpheliler gözaltına alındı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu madde ticareti yapmak suçu kapsamında yürütülen soruşturma sonucunda H.Y. ve E.H. isimli şüpheliler sevk edildikleri adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yalova Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik başta uyuşturucu madde suçları olmak üzere suç ve suçlulara yönelik çalışmaların aralıksız ve kararlılıkla sürdürüleceğini bildirdi.