Yalova’da adli yıl açılış töreni düzenlendi

Yalova’da 2024-2025 adli yılı başlangıcı nedeniyle açılış töreni düzenlendi. Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’nın da katılımıyla gerçekleştirilen törende protokol ile birlikte çok sayıda katılımcı yer aldı.

Haber Giriş Tarihi: 02.09.2024 16:26
Haber Güncellenme Tarihi: 02.09.2024 16:26

Yalova Adliyesi'nde 2024-2025 adli yılı açılış töreni gerçekleştirildi. Törene Yalova Valisi Hülya Kaya'nın yanı sıra Adalet Komisyonu Başkanı Abdulkadir Ungan, Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz ve Yalova Baro Başkanı Elif Turnacı Çavuş ve protokol de katıldı. Törende konuşan Vali Kaya, yeni adli yılın Yalova, ülke ve tüm hukuk camiasına hayırlı olmasını dileyerek, görevi başında şehit düşen yargı mensuplarını ve adalet teşkilatı çalışanlarını rahmetle andı.

Düzenlenen adli yıl açılış törenin devamında ise Adalet Komisyonu Başkanı Abdulkadir Ungan, Yalova Cumhuriyet Başsavcısı Duygu Bayar Öksüz ve Yalova Baro Başkanı Elif Turnacı Çavuş da birer konuşma yaptı. Gerçekleştirilen tören, hukuk camiasının bir araya gelerek adaletin önemine vurgu yaptığı ve adli yılın hayırlı olmasını dilediği bir atmosferde sona erdi.

Murat Can Aytemur