Yalova’da 4 adet ruhsatsız silah ele geçirildi

Yalova Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon, yol kontrolü ve denetimlerde 4 adet ruhsatsız silah ve bu silahlara ait mermiler ele geçirildi. Ruhsatsız silah ve mermilere el konurken şahıslarla ilgili işlem başlatıldı

Haber Giriş Tarihi: 18.02.2024 14:01
Haber Güncellenme Tarihi: 18.02.2024 14:01
https://www.yalovahayat.com/

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, farklı zamanlarda ve farklı mekanlarda yaptığı operasyonlarda 4 adet ruhsatsız tabanca ele geçirdi. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Altınova Hersek gişelerinde yapılan bir uygulamada, 10 plakalı araçta bulunan M.Y. isimli şahıstan 1 adet Belguie Browning 9 mm ve 1 adet Pietto Beretta 7.65 mm marka olmak üzere 2 adet tabanca ile 17 adet fişek ele geçirildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından devam eden bir tahkikat kapsamında, şüpheli İ.Z.'nin ikametinde yapılan aramalarda, ikamet bahçesinde yere atılmış vaziyette 1 adet üzerinde herhangi bir ibare bulunmayan tabanca bulanarak el konuldu.

Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri tarafından durumundan şüphelenilerek durdurulan 16 plakalı araç içerisinde bulunan H.H. isimli şahısın yapılan üst aramasında 1 adet Atak Arms marka kurusıkı tabanca ele geçirildi.

Bursa Yolu uygulama noktasında durdurulan ve içerisinde Ü.B., O.A. ve M.Ü. isimli şahısların bulunduğu 77 plakalı araçta yapılan kontrollerde ise 1 adet Smith Wesson marka ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 15 adet 9 mm çapında fişek ele geçirildi.

Yalova Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyonlarda ele geçirilen ruhsatsız tabancalara el konulurken, şüpheli şahıslar hakkında gerekli adli ve idari işlemler başlatıldı.