Yalova Çınarcık’ta 15 KYK öğrencisi zehirlendi

Yalova'da bulunan KYK Çınarcık Kız Öğrenci Yurdu'nda kalan 15 öğrenci, öğle yemeğinde yedikleri yemekten sonra rahatsızlandı. Mide bulantısı ve kusma şikayeti gösteren öğrenciler, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2023 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 14.12.2023 13:15
https://www.yalovahayat.com/

Olay, Çınarcık KYK Kız Öğrenci Yurdu'nda öğle saatlerinde meydana geldi. Yurtta kalan öğrenciler, öğle yemeğinde patates ve tavuk yedi. Yemekten bir süre sonra mide bulantısı ve kusma şikayeti gösteren öğrenciler, durumu yurt yetkililerine bildirdi. Yurt yetkilileri, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi.

Ambulanslarla Çınarcık Devlet Hastanesi'ne kaldırılan öğrencilere ilk müdahale yapıldı. Sağlık durumlarının iyi olduğu belirtilen öğrenciler, müşahede altına alındı. Tedavilerinin ardından taburcu edilen öğrenciler, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını ifade etti.

Olay, yurtta kalan öğrenciler arasında tedirginliğe neden oldu. Yurt yetkilileri, olayla ilgili gerekli incelemelerin yapıldığını ve gerekli önlemlerin alındığını bildirdi.