Yalova Çiftlikköy’de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı

Çiftlikköy ilçesinde Kocaeli’den Yalova’ya giden 3 aracın karıştığı zincirleme bir trafik kazası meydana geldi. Kazada araç sürücüleri yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, trafik bir süre aksadı.

Haber Giriş Tarihi: 10.09.2023 11:47
Haber Güncellenme Tarihi: 10.09.2023 11:47
https://www.yalovahayat.com/

Kaza, Çiftlikköy ilçesi Yalova-Kocaeli karayolunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Kocaeli’den Yalova istikametine seyir halinde olan 34 plakalı araç, önünde giden 16 plakalı araca arkadan çarptı. Bu sırada arkadan gelen 77 plakalı bir diğer araç da fren yapamayarak kaza yapan araçlara çarptı. Çarpmanın etkisiyle araçlarda maddi hasar oluşurken, araç sürücüleri de yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yaralılar, ambulanslarla Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ve kazayı hafif sıyrıklarla atlattıkları öğrenildi. Kazanın ardından yolda ulaşım bir süre tek şeritten sağlandı. Araçların yoldan çekilmesi sonrasında trafik normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

M. Tunç Tanrıverdi / Yalova Haber