Yalova Çiftlikköy’de plaka basım hizmeti başlıyor

Çiftlikköy’de araç satışlarından sonra plaka basımı için ilçe dışına çıkmak zorunda kalan vatandaşlar, artık bu sorundan kurtuluyor. AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, ilçede açılacak olan plaka basım noktasının hizmete gireceğini duyurdu

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2023 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 14:51
https://www.yalovahayat.com/

Çiftlikköy ilçesi bir süredir ihtiyaç duyduğu bir hizmete daha kavuşuyor. Kaya, yaptığı açıklamada, ilçeye kazandırdıkları noter hizmetinin ardından, plaka basım hizmetinin de ilçe sakinlerinin talebi doğrultusunda gerçekleştirildiğini söyledi. AK Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Serdar Kaya, “Çiftlikköy Şoförler ve Otomobilciler Odamıza Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyon’undan aldığımız yetki belgesi ile artık Çiftlikköylü hemşehrilerimiz araç satışlarından sonra ilçemiz sınırlarından çıkmak zorunda kalmaksızın araç plakalarını ilçemizde bastırabilecekler” dedi.

Plaka basım hizmetinin ilçede 2023 yılının başından itibaren bugüne dek 6 bini aşkın yapılan araç satışına istinaden daha ön plana çıktığını dile getiren Kaya, böyle bir ihtiyacın hasıl olmasıyla yapmış oldukları girişimler sonrasında böylesine bir hizmeti Çiftlikköy’e kazandırmış olmanın mutluluğu içinde olduklarını ifade etti. Kaya, bu hizmetin hayata geçmesinde emeği geçen İl Başkanı Umut Güçlü, Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol, Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’a teşekkür etti.

Kaya, ayrıca muhalefet partisinin ilçe başkanına da eleştirilerde bulunarak, “Boş söylemlerle polemik üretip gündeme gelmeye çalışan mevkidaşıma da bizi örnek alarak icraat üretmesini tavsiye ediyorum. Bizim gibi bir iktidar zamanında siyaset yapıyor olmasının büyük bir şans olduğunu düşünüyorum. Hizmet noktasında örnek alabileceği ideal bir rol model olarak görüp siyasetlerini boş laf odağından hizmet noktalarına kaydırmalarını öneriyorum. Bizler Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde hizmet etmeye Çiftlikköylü hemşehrilerimizin konularıyla ilgilenip, çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.