Yalova CHP Milletvekili Tahsin Becan'dan Mazu Yachts ziyareti

Yalova Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Tahsin Becan, Mazu Yachts ekibini ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.09.2023 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 01.09.2023 16:30
https://www.yalovahayat.com/

Gerçekleştirilen ziyarette Mazu Yachts ekibi Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili Tahsin Becan'a tesisleri gezdirdi ve teknecilik hakkında bilgiler vererek yaptıkları çalışmaları gösterdi. Ziyaretin devamında ise .Mazu Yachts ekibi ve Milletvekili Becan arasında ülke ve Yalova hakkında istişareler yapıldı.

İlginizi Çekebilir... Yalova CHP Milletvekili Tahsin Becan’dan işsizlik açıklaması: Doğu Marmara’da genç işsizliği artıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Yalova Milletvekili  Tahsin Becan gerçekleştirdiği ziyaret hakkında yaptığı açıklamada:''Türk mühendisliği ve işçiliğini Mazu markasında buluşturarak ürettiği tekneler ile dünya genelinde Yalova  ismini duyuran, tanıtımını yapan,  ülke ekonomisine  ve Yalova şehrine değer katmak için çalışan Halit Yukay'ı ziyaret ettim. En mükemmeli inşa etme tutkusuyla yıllardır Türk Tekneciliğine değer katmış olan Mazu Yachts ekibine, Halit Yukay'a ve çalışma arkadaşlarına bu vesileyle Yalova ekonomisine yaptığı katkılardan dolayı en içten teşekkürlerimi sunuyorum. diye belirtti.

Murat Can Aytemur