Yalova CHP'den Esenköy çıkarması

Cumhuriyet Halk Partisi Esenköy Belde Başkanlığı, görkemli bir kalabalıkla açıldı. Gerçekleştirilen açılışa Yalova genelinden partinin önemli isimleri katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2024 10:11
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2024 10:11
https://www.yalovahayat.com/

31 Mart mahalli idareler seçimi yaklaşırken, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) seçim çalışmalarına devam ediyor. CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, CHP Yalova İl Başkanı İ. Erdem Doğancı, CHP Çınarcık İlçe Başkanı Hasibe Birgin, CHP Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt, ve çok sayıda partilinin katılımları ile gerçekleşen CHP Esenköy Belde Başkanlığı açılışında konuşma yapan Vekil Becan, ‘’Cumhuriyet Halk Partisi Çınarcık Esenköy Belde Teşkilatımızın açılışına partililerimizle birlikte katıldık. Belediye Başkan adayımız Özay Biber’e çıktığı bu yolda başarılar dilerim. Esenköy’e kadın eli değecek ve birlikte güzelleştireceğiz’’ diye belirtirken CHP Çınarcık Belediye Başkan Adayı Avni Kurt’ta bir açıklamada bulunarak, Esenköy Belediye Başkan Adayı Özay Biber’e desteklerini bildirdi.

Kurt sözlerinde, ‘’İl Başkanımız Erdem Doğancı, Milletvekilimiz Tahsin Becan, İlçe Başkanımız Hasibe Birgin ve partililerimizle birlikte Esenköy Belde Başkanlığı’nın açılışında bulunduk. Sahili gibi, ormanları gibi, insanları da güzel olan, küçük ve şirin turizm beldemiz Esenköy’e hayırlı olsun. Esenköy Belediye Başkan Adayımız Özay Biber’e çalışmalarında başarılar diliyorum’’ ifadelerinde bulunarak başarılar diledi.

Murat Can Aytemur