Yalova Belediyesi, Atatürk panosunu yeniledi! Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk: "Onlar Konuşuruz, biz icraat yaparız"

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk sözünü tuttu ve Cumhuriyet Meydanı’nın önünde yer alan orta refüjdeki Atatürk panosunu yeniledi. Tutuk, “Onlar konuşur biz icraat yaparız” diyerek de bu konuda eleştiri yapanlara gönderme yapmayı ihmal etmedi

Haber Giriş Tarihi: 13.10.2023 00:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.10.2023 00:19
https://www.yalovahayat.com/

Yalova’nın ortasında yer alan Atatürk panosu eskimiş ve yıpranmıştı. Bunu gören Yalova Belediyesi, 45 gün öncesinden yaptığı ihale ile panonun yenilenerek Yalova’ya yakışan bir hale getirilmesi için düğmeye basmıştı.

Bu çerçevede Yalova Belediye Meclisinin CHP’li üyelerinin burasının yenilenmesi gerektiği sözlerine de ihalenin yapıldığını müjdeleyerek karşılık veren Tutuk, sözünü tuttu ve meydanda bulunan panoyu yeni görsellerle Yalova’ya yakışan bir hale getirdi. Bu konuda açıklamada bulunan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, “Daha önceden de bu panonun Yalova’ya yakışmadığını söylemiştik.

Değiştirip ilimize yakışan bir Atatürk panosu oluşturacağımızı da söyledik. Zaten biz 45 gün önce bunun ihalesini yapmıştık. Bunu bilenler ve değişeceğini bilenler de bu konu üzerinden siyaset yapmaya çalıştılar. Ama biz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk üzerinden siyaset yapmayız. Eserimizi yaparız. Yani onlar konuşur biz icraat yaparız” dedi.  Bu panonun üst tarafında yer alan dijital bölümün de bir reklam panosu olmadığını da hatırlatan Tutuk, “Bu pano gece de ayrı bir görünüme kavuşuyor. Bu panonun Yalova’mızın memnuniyetini kazanacağını ve ilimize de yakışacağını, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’e yakışacağını düşünüyorum” diye konuştu.