Yalova Belediye Başkanı Tutuk ve AK Parti İl Başkanı Güçlü'den Erzurumlular Derneği'ne ziyaret

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova Erzurumlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek derneğin kadın kolları tarafından düzenlenen etkinliğe katıldılar

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2023 13:34
Haber Güncellenme Tarihi: 12.12.2023 13:34
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Erzurumlular Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Kadın Kolları tarafından düzenlenen kermese katılan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü'yü Dernek Başkanı İsmail Demir karşıladı. Burada Erzurum yöresine özel yiyeceklerin ikram edildiği Tutuk ve Güçlü, dernek çalışmaları hakkında ise Demir'den bilgiler aldılar. Yalova'da çok sayıda Erzurumlu vatandaşın ikamet ettiğini ifade eden Tutuk, bu anlamda derneğin çalışmalarını önemsediğini ifade etti.

Erzurum’un kültürel ve sosyal özelliklerinin Yalova'da yaşatılmasında derneğin çok büyük bir rol üstlendiğini de dile getiren Tutuk, yapılan çalışmalardan dolayı da Demir'e teşekkür etti. Dernek Başkanı İsmail Demir ise dernek çalışmalarına kendilerine her zaman destek oldukları için Tutuk ve Güçlü’ye teşekkür etti. Güçlü, Tutuk ve Demir bir süre daha istişarede bulundular.