Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, “Seçim Var Diye Hizmet Üretmeyelim Mi?”

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Safran Yolu olarak bilinen Vatan Caddesi’nde devam eden aydınlatma ve altyapı çalışmalarını yerinde inceledi. Tutuk, yıllardır asbestli borularla su verilen bölgede sağlıklı boruların döşendiğini söyledi. Tutuk, seçim döneminde altyapı çalışmalarına girmeyen belediyecilik anlayışını eleştirerek, “Seçim var diye hizmet üretmeyelim mi” dedi

Haber Giriş Tarihi: 01.11.2023 03:37
Haber Güncellenme Tarihi: 01.11.2023 03:37
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Belediyesi tarafından Vatan Caddesi’nde başlatılan aydınlatma ve altyapı çalışmaları hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında caddenin her iki tarafına modern LED aydınlatma direkleri yerleştiriliyor. Ayrıca caddenin altyapısı da yenileniyor. Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, çalışmaların olduğu bölgeye giderek incelemelerde bulundu. Tutuk, burada yaptığı açıklamada, bölgede yıllardır vatandaşların sağlığını tehdit eden asbestli borularla su verildiğini belirtti. Tutuk, “Bu borular kanserojen etkiye sahiptir. Bu boruları söküp yerine sağlıklı borular döşüyoruz. Bu sayede hemşehrilerimizin sağlığına katkı sağlıyoruz” dedi.

Başkan Tutuk, seçim döneminde altyapı çalışmalarına girmeyen belediyecilik anlayışını da eleştirdi. Tutuk, “Birçok belediye başkanı siyasi kaygılarla seçim döneminde altyapı çalışmalarına girmez. Bizim seçim gibi bir kaygımız yok. Bizim tek kaygımız halkımıza en iyi hizmeti verebilmektir. Biz oturduğumuz koltukların hizmet makamları olduğunu biliyoruz. Geldiğimiz günden beri de bu bilinçle halkımıza hizmet üretmek için ekibimizle birlikte canla, başla çalışıyoruz. Seçim var diye halkımıza hizmet üretmeyip bizden öncekiler gibi makyaj belediyeciliği mi yapalım” diye konuştu.

Tutuk, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını ve Vatan Caddesi’nin yeni bir görünüme kavuşacağını söyledi. Tutuk, çalışmalardan dolayı vatandaşlardan biraz daha sabır istedi.

M. Tunç Tanrıverdi