Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk: “Hedefe doğru emin adımlarla yürüyoruz”

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı Yalova’da ağırlamanın onuru ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2024 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2024 12:14
https://www.yalovahayat.com/

Tutuk, “Cumhurbaşkanımızın önümüze koyduğu Yalova’da belediye başkanlığını kazanma hedefine emin adımlarla yürüyoruz” diye konuştu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yalova programında partliler ve Yalovalılarla buluşmuştu. Burada 5 ilçenin belediye başkanını da açıklayan Erdoğan ardından yaptığı konuşmada ise, “Yalova’da yeniden aday gösterdiğimiz mevcut belediye başkanımız Mustafa Tutuk’a başarılar diliyorum. İnşallah ana kademesi, gençlik ve kadın kollarıyla, mahalle ve köy temsilcileri, sandık görevlileri ile 31 Mart’a kadar gece gündüz çalışacağız. Mustafa kardeşimizi en yüksek oy oranı ile sandıktan çıkartmadan hiç birimize durmak dinlenmek yok.” Sözlerine yer vermişti.

Bu açıklamanın kendilerini daha motive ettiğini söyleyen Tutuk, “Cumhurbaşkanımızı ilimizde ağırlamanın gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Kendisini büyük bir coşku ile karşıladık. Yalova Cumhurbaşkanını bir kez daha bağrına bastı. Cumhurbaşkanımızın önümüze koyduğu Yalova Belediyesi’ni kazanma hedefine durmaksızın çalışacağız. Önümüze konan bu hedefe emin adımlarla yürüdüğümüzden kimsenin şüphesi olmasın. 31 Mart seçimlerinde halkımız sandığa giderek geleceğine ve hizmete oy verecek. Yalova AK Parti ile ulaştığı hizmet belediyeciliğine kesintisiz olarak devam edecek. Cumhurbaşkanımızın da belirttiği gibi Yalova, İstanbul, Bursa, Kocaeli gibi şehrimizin önde gelen şehirleri arasında bir yıldız gibi parlayan bir il. Biz ortaya koyduğumuz ve seçimden sonra kazanacağımız belediyede hizmetlerimizi kesintisiz sürdürecek olduğumuz hizmetlerimizle Yalova’mızı Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği ile tanıştıracağız” dedi.