Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel: ‘’Tebrikler Kazimova’’

Yalova Belediyespor’dan sevindirici haber geldi. WGM Narmin Kazimova kadınlarda ikinci olarak gümüş madalya kazanmayı başardı. Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kazimova’yı tebrik etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.07.2024 02:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.07.2024 02:20

Denizli'de düzenlenen Türkiye Satranç Birinci Ligi'nde 5. tur maçları sona erdi. Ligin sürpriz takımı İzmir Altyapı Satranç SK, 9 puanla zirvede yer alarak tek başına liderlik koltuğuna oturdu. Takım, gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çekti ve turnuvanın ilerleyen aşamalarında da iddialı olacağını gösterdi. Yalova Belediyespor'un başarılı sporcusu Narmin Kazimova, Türkiye Satranç 1. Ligi'nde büyük bir başarı elde etti. Kazimova, masa derecesinde Türkiye 2.si olarak önemli bir başarıya imza attı. Yalova Belediyespor adına gösterdiği üstün performansla dikkatleri üzerine çeken Kazimova, satranç dünyasında adından söz ettirmeye devam ederken ilk tebrik Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel’den geldi.

‘’Tebrikler Kazimova’’

Gürel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Kazimova’nın başarısından dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi ve devamında ise sözlerinde, ‘’ Türkiye Satranç 1. Ligi’nde sporcumuz Narmin Kazimova, masa derecesinde Türkiye 2.si oldu. Sporcumuzu tebrik ediyor, önümüzdeki sezon da 1. Lig’de mücadele edecek takımımıza başarılar diliyorum’’ ifadelerine yer verdi.

Murat Can Aytemur