Yalova Armutlu’da 1,5 kilometrelik asfalt çalışması

Armutlu Belediyesi ilçede yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını hızla devam ettiriyor. Bu kapsamda Yalova-Armutlu ulaşımını daha rahat hale getirecek değirmen sokak güzergahında 1,5 kilometrelik bir asfaltlama çalışması gerçekleştirildi

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2023 08:45
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2023 08:45
https://www.yalovahayat.com/

Yalova'nın Armutlu ilçesinde, Belediye Başkanı Mustafa Tokat'ın talimatıyla başlatılan Değirmen Sokak asfalt çalışmaları tamamlandı. Hastane yolu ile kaplıca yolunu birleştiren Değirmen Sokak üzerinde bulunan yola yapılan asfalt çalışmaları kapsamında 1.5 km'lik bir alan asfaltlandı. Böylece, Yalova yoluna ulaşım kolaylığı sağlandı. Belediye Başkanı Mustafa Tokat, Değirmen Sokak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Tokat, yaptığı açıklamada, "İlçemizde ulaşımın daha modern ve kaliteli hale gelmesi için belediye olarak tüm imkanları seferber ediyoruz. Değirmen Sokak, ilçemizin önemli bir güzergahı. Bu güzergahta yaptığımız asfalt çalışmaları ile vatandaşlarımızın ulaşım konforunu artırdık" dedi. Tokat, ilçede ulaşım yatırımlarına devam edeceklerini belirterek, "İlçemizin her noktasında ulaşım altyapısını güçlendirmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda, yeni yol yapım çalışmaları da yürütüyoruz" diye konuştu.

Tokat'tan vatandaşlara teşekkür

Tokat, çalışmalar nedeniyle vatandaşların gösterdiği anlayışa teşekkür etti. Tokat, "Vatandaşlarımızın ulaşım konforunu artıracak her türlü çalışmayı yapmaya devam edeceğiz" dedi.