Yalova Alperen Ocakları'ndan Vali Kaya'ya ziyaret

Alperen Ocakları Genel Merkezi tarafından Alperen Ocakları Yalova İl Başkanlığı görevine atanan Ayberk Arabacı Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’yı ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Haber Giriş Tarihi: 28.06.2024 02:19
Haber Güncellenme Tarihi: 28.06.2024 02:19
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Alperen Ocakları Başkanlığına atanan Ayberk Arabacı ve yeni yönetim kurulu üyeleri, Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya'yı makamında ziyaret etti. Vali Kaya, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ayberk Arabacı ve ekibine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaret sırasında Vali Dr. Hülya Kaya, Yalova Alperen Ocakları'nın çalışmalarını takdir ettiğini belirterek, Arabacı ve ekibine başarı dileklerinde bulundu. Vali Kaya, sivil toplum kuruluşlarının toplumda oynadığı önemli role vurgu yaparak, Alperen Ocakları'nın Yalova'da gerçekleştirdiği projelerin değerli olduğunu ifade etti.

Yalova Alperen Ocakları Başkanı Ayberk Arabacı, Vali Kaya'ya kendilerini kabul ettiği için teşekkür etti. Arabacı, Alperen Ocakları'nın Yalova'da gerçekleştirdiği ve planladığı projeler hakkında bilgi vererek, gençlere yönelik çalışmaları ve toplumsal katkıları üzerinde durdu. Ziyaret sırasında çeşitli konularda istişarelerde bulunuldu ve fikir alışverişi yapıldı.

Ziyaretin ardından Vali Dr. Hülya Kaya, konuklarıyla bir süre daha istişarede bulunarak, yerel yönetimler ile sivil toplum kuruluşlarının iş birliğinin önemine değindi. Kaya, Yalova Alperen Ocakları'nın şehirdeki sosyal projelere verdiği destekten dolayı memnuniyetini dile getirdi.