Yalova Alperen Ocakları Başkanlığı'na Ayberk Arabacı atandı

Yalova Alperen Ocakları’nda Ayberk Arabacı dönemi başladı. Ataması gerçekleşen Arabacı kendisine verilen görevin bilinci içerisinde olduğunu ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2024 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2024 12:51
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Alperen Ocakları Başkanlığı'na Ayberk Arabacı getirildi. Alperen Ocakları Genel Başkanı Ali Can Kocaman tarafından yapılan görevlendirme sonrasında, Ayberk Arabacı Yalova Alperen Ocakları Başkanlığı görevini üstlendi. Arabacı, kendisine verilen görevin öneminin bilincinde olduğunu ve bu göreve layık görülmenin onurunu, gururunu ve mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Arabacı, açıklamasında Yalova Alperen Ocakları İl Teşkilatı olarak düzenledikleri etkinliklere ve katılımcılara da teşekkür etti. "Başta ebedi önderimiz Hz. Muhammed (s.a.v) ve teşkilatımızın kurucu lideri Şehit Muhsin Yazıcıoğlu ile bu vatan uğruna şehit düşmüş tüm şehitlerimiz adına düzenlediğimiz Kur'an-ı Kerim tilavetine katılım sağlayan Yalova'nın değerli iş insanlarına, STK başkanlarına, siyasi parti il başkanlarına ve değerli yöneticilere teşekkür ederiz," dedi.

Yalova Alperen Ocakları'nın yeni yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu: İl Başkanı Ayberk Arabacı, Başkan Vekili Yusuf Özdemir, Teşkilat Başkanı Bekir Köse, Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreteri Onur Dağdeviren, Başkan Yardımcısı Kaan Arabacı, Başkan Yardımcısı Galip Köse ve Başkan Yardımcısı Talha Vural.

Yeni dönemde Yalova Alperen Ocakları'nın faaliyetlerinin ve etkinliklerinin, Arabacı'nın liderliğinde aktif bir şekilde devam edeceği belirtildi.