Yalova AK Parti Heyeti düğün merasimlerine katılmayı sürdürüyor

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü düğün törenlerine katılımını sürdürüyor. Düğün merasimlerinde hemşehrileriyle bir araya gelmeye devam eden Başkan Güçlü mutluluklarına şahit oldukları ailelere hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2024 04:53
Haber Güncellenme Tarihi: 07.08.2024 04:53

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, Yalova Milletvekili Meliha Akyol, Önceki Dönem İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Önceki Dönem İl Yöneticisi Yaşar Şahin ve İl Yöneticileri ile birlikte; Yalova Belediyesi Meclis Üyesi Fatih Şahin’in kuzeni Enes ile Hatice çiftinin nikah akitlerine şahitlik etti.

AK Parti Yalova Heyeti, Enes ve Hatice çiftine ömür boyu mutluluklar diledi. Ardından İl Başkanı Umut Güçlü, İl Yöneticileri, Yalova Belediye Meclis Üyesi İsmail Demir ile birlikte; Önceki Dönem Merkez İlçe Mahalle Başkanı Yusuf Dural’ın kızı Beyza ile Taylan çiftinin düğün merasimine katıldı.

Parti heyeti burada da Beyza ve Taylan çiftine ömür boyu mutluluklar diledi. İl Başkanı Umut Güçlü son olarak da dünyaevine giren Ecem ile Cemil çiftinin nikah akitlerine şahitlik etti. Güçlü, nikah merasimi gerçekleştirilen Ecem ile Cemil çiftine de ömür boyu mutluluklar diledi.

M. Tunç Tanrıverdi