Yalova 3 kilo bonzai ele geçirildi!

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul'dan Yalova'ya uyuşturucu madde sevkiyatı yapan bir şüpheliyi yakaladı. Durdurulan araçta yapılan aramada ise 3 kilo 111 gram bonzai (sentetik kannabinoid) ele geçirildi

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2023 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2023 12:12
https://www.yalovahayat.com/

Yalova polisi uyuşturucu ile mücadelesini hız kesmeden sürdürüyor. Bu çerçevede yapılan çalışmalarda, İstanbul'dan temin ettiği uyuşturucu maddeleri Yalova'da sokak düzeyinde satacağı değerlendirilen A.F. isimli şüphelinin kullandığı 77 plakalı araç, Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Polis Timleri tarafından takibe alındı. Güvenli bir şekilde durdurulan araçta yapılan aramada, sırt çantası içerisinde toplam ağırlığı 3 kilo 111 kilogram olan sentetik kannabinoid maddesi ele geçirildi. Şüpheli A.F. ise gözaltına alındı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen soruşturma neticesinde, şüpheli A.F. sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Uyuşturucu ile mücadeleye devam

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik başta uyuşturucu madde suçları olmak üzere suç ve suçlulara yönelik çalışmalarını aralıksız ve kararlılıkla sürdüreceğini bildirdi.