Ya çaresizsiniz ya da çare ‘SİZ’ siniz

Yalova Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması ve mücadelede toplumsal bilinç oluşturulması için gençlerin sağlıklı geleceği için yürütülen çalışmaları aralıksız olarak sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 14.10.2024 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 14.10.2024 16:37

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü TUBİM Büro Amirliği tarafından; Uyuşturucu Madde Kullanımı ile izleyen süreçte gelişen Uyuşturucu Madde Bağımlılığı ve Uyuşturucu Madde Suçlarının önlenmesine yönelik Toplumsal Bilinç oluşturulması adına önleme, bilgilendirme, bilinçlendirme ve farkındalık çalışmalarını aralıksız olarak sürdürülüyor.

5 bin 250 üniversite öğrencisine ulaşıldı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü olarak Yalova Üniversitesi Merkez Yerleşke Fakülteler ile Bağlı Meslek Yüksek Okullarında; 6 Narko Gençlik Etkinlik Faaliyeti ile 5 bin 250 üniversite öğrencisine, eğitim, bilgilendirme ve farkındalık çalışmaları yürütülerek Narkogençlik El Broşürü dağıtımı ile farkındalık mesajları içeren pankartlar açıldı.

450 Yalovalı vatandaşımız ile bir araya gelindi

4️ Narkonokta Faaliyeti ile 450 Yalovalı vatandaşımız ile bir araya gelinerek uyuşturucu madde suçlarında toplumsal bilinç oluşturulmasına yönelik bilgilendirme çalışmaları yürütülerek Narkoanne El broşürü dağıtımı gerçekleştirilmiştir.

Toplamda 5 bin 735 vatandaşa ulaşıldı

2️ Metamfetamin Fotoblok Eğitim Faaliyeti ile 35 vatandaşımıza sanayi türü iş yerlerinde bilgilendirme ve farkındalık çalışması gerçekleştirilerek Narko El Broşürü dağıtıldı. Yalova Emniyet Müdürlüğü resmi instagram hesabından yapılan bilgilendirmede, genel toplamda 5 bin 735 vatandaşımıza ulaşılarak uyuşturucu ile mücadele çalışmaları hakkında eğitim, bilgilendirme ve farkındalık çalışması gerçekleştirildiği ifade edildi.

Güldaniye Sofu Erdoğan