Vekil Tahsin Becan ve CHP örgütü mitinge katıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımıyla Gebze'de Mevlana Kapalı Pazar Alanı’nda "Emek Mitingine katılım yoğun olurken, Mitinge CHP Milletvekilleri, sendikalar, STK temsilcilerin yanısıra, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, CHP Yalova il Başkanı Erdem Doğancı ve CHP Yalova İl Örgütü de hazır bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 01.07.2024 13:58
Haber Güncellenme Tarihi: 01.07.2024 13:58
https://www.yalovahayat.com/

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Gebze'de düzenlenen "Emek Mitingi" yoğun bir katılıma sahne oldu. Mitinge katılan CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan, CHP Yalova il Başkanı Erdem Doğancı CHP Yalova İl Teşkilatı üyeleri de destek verdiler.  Gebze'deki Emek Miitnginde konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Bu meydanı dolandıran herkes diyor ki, geçinemiyoruz. 10 bin TL emekli maaşına muhtaç edilen, sesi duyulmayan emekliler bugün burada. 17 bin TL asgari ücret olan, seçim senesinde 'Yılda 4 kez zam yapacağız deyip kandırılan ama bu büyük enflasyon ortamında yılda 2. enflasyon zammı bile çok görülen, bir yıl boyunca enflasyon karşısında ezilmeye terk edilen emekçiler, asgari ücretliler...

Sadece emekli ve emekçiler yok. 2 bin TL öğrenci harcıyla barınamayan, geçinemeye öğrenciler, 1 milyon atanmayan öğretmen, Rize'de 17 TL'lik taban fiyatla kendisiyle alay edilen çay üreticisi, masrafları arttığı halde taban fiyatları maliyetleri karşılamayan çiftçiler, dükkanını siftahsız kapatan, borcunu ödemek için eşin, dostun kredi kartına sarılan esnaf ve en kötüsü geçinmek için kazanmak, kazanmak için çalışmak lazımken maalesef Türkiye'nin dört bir yanındaki genç işsizler, güvencesizler, sizler burada hepsinin adına bu meydandasınız. Sesini yükseltiyorsunuz" dedi.

Mitinge katılan CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan "Geçinemiyoruz diyerek akın akın Gebze’ye gelen 10 binlerle bir olduk. Dayanışmayla, emeklinin ve emekçinin hakkını Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in ifade ettiği gibi söke söke alacağız." dedi.