Vali Kaya’dan Armutlu İlçesine Ziyaret

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova’nın Armutlu ilçesine ziyarette bulundu. Kaymakamlık önünde karşılanan Vali Kaya’ya öğrenciler tarafından çiçek takdim edildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2023 01:15
Haber Güncellenme Tarihi: 18.10.2023 01:15
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Armutlu ilçesini ziyaret etti. Gerçekleşen ziyaret sırasında Armutlu Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın, Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat ve Armutlu il, ilçe kurum müdürleri, Vali Kaya’ya eşlik etti. Armutlu Kaymakamlığı binası önünde ilçe protokolü ile karşılanan Vali Kaya, Armutlu Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın’ı makamında ziyaret ederek Armutlu ilçesi hakkında bilgi aldı. Ardından mahalle ve köy muhtarları ile birlikte toplantı gerçekleştirdi.

Vali Kaya Armutlu Kaymakamlığı ziyareti sonrasında Armutlu Belediyesi’ne gelerek Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat ‘ı ziyaret etti. Vali Kaya, Belediye Başkanı Mustafa Tokat ile yaptığı görüşmede belediyenin çalışmaları ve ihtiyaçları hakkında bilgi aldı ve sonrasında Armutlu Belediyesi fuaye alanında vatandaşlar ile bir araya gelerek onların istek, ihtiyaç ve taleplerini dinledi. Bu istek, ihtiyaç ve talepler doğrultusunda Vali Kaya, Armutlu Kaymakamı Yusuf Melikşah Aydın ile birlikte istişarede bulundu ve devamında Fıstıklı Köyüne ziyaret gerçekleştirdi. Köy muhtarından bilgiler alan Vali Kaya ziyaret sonrası köy halkıyla kahvehanede bir araya gelerek sohbet etti.

Haber/ Murat Can Aytemur