Vali Kaya arkeoloji uzmanları ile bir araya geldi

Uludağ Üniversitesi Sualtı Arkeolojisi Anabilim Dalı Başkanı Arkeoloji Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Serkan Gündüz, Hamburg Üniversitesi Doktorant Işıl Akalan Gündüz, Eskişehir Arkeoloji Müzesi Müze Uzmanı Gürol Tali Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya'yı makamında ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 16:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 16:03

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, arkeoloji alanında uzman isimlerle önemli bir buluşma gerçekleştirdi. Yalova Valiliği'nde gerçekleştirilen ziyarette, Uludağ Üniversitesi Sualtı Arkeolojisi Anabilim Dalı Başkanı ve Arkeoloji Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Serkan Gündüz, Hamburg Üniversitesi Doktorant Işıl Akalan Gündüz ve Eskişehir Arkeoloji Müzesi Müze Uzmanı Gürol Tali hazır bulundu.

Arkeoloji konuşuldu

Görüşme, arkeolojiye olan ilgi ve desteğin sürdürülmesi gerekliliğini vurgulayan bir atmosferde geçerken, arkeoloji alanında uzman olan isimler burada Vali Kaya’ya şimdiye kadar yapmış oldukları arkeolojik çalışmalar hakkında bilgi verdi ve bunun üzerine sohbet gerçekleştirildi.

İstişareler ve fikir alışverişleri ile devam eden görüşme, Vali Kaya’ya hediye takdimi ve ardından toplu hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son buldu. Vali Kaya nazik ziyaretleri adına misafirlerine teşekkür ederken, misafirleri de misafirperverliği adına Vali Kaya’ya teşekkür etti.

Murat Can Aytemur