Uzm. Dr. Osman Karakuş, “Hastane yolunda proje aşamasına gelindi”

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ön tarafındaki çöken yolda proje aşamasına gelindiğini söyledi. Karakuş, çalışmaların da en kısa süre içerisinde başlayacağının müjdesini verdi

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2024 03:52
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2024 03:52
https://www.yalovahayat.com/

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin ön tarafındaki yolda önce çökme ve sonrasında da kayma yaşanmıştı. Yol, kayma sonrasında trafiğe kapatıldı. Burada yerel yöneticiler hızla devreye girerek Karayolları kanalı ile bu yolun yapımını sağlamak için gerekli görüşmeleri yaptılar. Karayolları ise bölgede gerekli çalışmaları yaparak doneleri topladı.

Gelinen nokta hakkında Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş bilgi verdi. Yolda proje aşamasına gelindiğini kamuoyu ile paylaşan Karakuş, "Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi oldukça sağlam yapılan ve deprem gözönünde bulundurularak inşa edilmiş bir bina. Ancak hastanenin ön tarafında bulunan yolda bir oturma ve beraberinde de kayma yaşandı. Bu noktada Valimiz Sayın Dr. Hülya Kaya ve ilimiz milletvekilleri gerekli tüm iletişimleri kurarak Karayollarının kayan noktada çalışmalara başlamasını sağladılar. Bu anlamda enjeksiyon çalışmaları da yapıldı. Yalova Valimizin başkanlığında, Karayolları bölge müdürü ve belediye başkanının da katılımı ile bir değerlendirme toplantısı da yapıldı. Bu toplantılar da devam edecek. Bu toplantıda gelinen nokta, bundan sonra neler yapılacağı gibi konular konuşuldu. Biz de bu toplantıda orayı daha rahatlatacağını düşündüğümüz birkaç talebimizi daha ilettik. Orada kalıcı ve güzel değişiklikler de yapılacak. Proje aşamasına gelindi. Proje aşaması tamamlanır tamamlanmaz, Karayolları burada çalışmalara çok hızlı bir şekilde başlayacak. Burası çok sağlam ve ileriye dönük bölgeyi rahatlatacak bir çalışma ortaya konacak. Halkımız şunu bilsin ki herkes elini taşın altına koydu ve güzel şeylerin olması için özveri ile çalışıyor” dedi.