Türkiye Kamu-Sen 32. yaşını kutladı

Türkiye Kamu-Sen Yalova İl Başkanı Mustafa Deviren sendikanın 32. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Deviren, sendikanın 32 yıllık mücadelesinde çalışanların gönlünde mümtaz bir yer kazandığını ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 25.06.2024 03:20
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2024 03:20

Türkiye Kamu-Sen 32. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Bu çerçevede Türkiye Kamu-Sen Yalova İl Başkanı Mustafa Deviren de bir basın açıklaması yaptı. Türkiye Kamu-Sen'in 32 yıldır çalışanların haklarının korunması amacıyla mücadele ettiğini dile getirdi.

Bu mücadelenin ise çalışanların gönlünde mümtaz bir yer kazandığını dile getiren Deviren, açıklamasında, “32 yıldır hak yolunda, bıkmadan usanmadan mücadele eden Konfederasyonumuza bağlı sendikalarımız 32 yaşında. Kamu görevlileri ve emeklilerimizin çalışma şartlarının iyileştirilmesi, ekonomik koşullarının geliştirilmesi, devletimizin bekası, milletimizin birlik ve beraberliğini temel alan faaliyetleriyle, tüm kamu çalışanlarının gönlünde mümtaz bir yer edinen tüm sendikalarımızı tebrik ediyorum. 32 yıllık mazimizde bu gayrete ortak olan mücadele arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyor, ebediyete intikal edenleri saygı ve rahmetle anıyorum. Sendikalarımızın 32. kuruluş yıl dönümleri kutlu olsun. Var olsun Türkiye Kamu-Sen" dedi.