TUFAG idari binası ağustos ayında hizmete açılıyor

TUFAG yeni binasını ağustos ayı içerisinde düzenlenecek törenle açacak. Dernek bundan sonra tüm çalışmalarını kendi dernek binasında gerçekleştirecek

Haber Giriş Tarihi: 13.08.2024 05:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.08.2024 05:48

Yalova'nın önemli kültür sanat derneklerinden Turizm Folklor Araştırma Geliştirme Gençlik ve Spor Kulübü Derneği (TUFAG), yeni idari binasını ve çalışma salonunu ağustos ayında hizmete açıyor. 800 metrekare kapalı alan ve 1000 metrekare yeşil alan üzerine kurulan bina, derneğin gelecekteki faaliyetlerine ev sahipliği yapacak.

TUFAG Başkanı Aydın Altıparmak, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, binanın Türkiye'de özellikleri bakımından ilk ve tek olma özelliğine sahip olduğunu belirtti. Altıparmak, "Kendi imkanlarımız ve bağışlarla inşa ettiğimiz TUFAG İdari Binası ve Çalışma Salonu, bizim ve Yalova için büyük bir gurur kaynağıdır. Resmi açılış törenini peyzaj çalışmaları, bahçe duvarları ve bazı eksiklerden dolayı ileri bir tarihe erteledik, ancak binamızı hizmete açmak için bir engelimiz bulunmuyor” dedi.

Yeni eğitim dönemine de değinen Altıparmak, "2024-2025 eğitim dönemimiz eylül ayının sonunda başlıyor. Kayıtlarımız oldukça yoğun geçiyor ve sabırsızlıkla çalışmalara başlamak için bekliyoruz” ifadelerini kullandı.