TOBB Yönetim Kurulu Üyesi BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay Yalova’ya geldi

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na geldi.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2024 12:11
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2024 12:11

YTSO’da önemli bir görüşme gerçekleştirildi. TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı olan İbrahim Burkay, Yalova ziyareti gerçekleştirerek YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek ile bir araya geldi. Çok sayıda meclis üyesinin de katılımlarıyla gerçekleştirilen bu önemli görüşmede, Burkay'a, yürütülen çalışmalar ve Yalova'nın ticaret ve sanayisi hakkında detaylı olarak bilgi verildi.

Bursa TSO Başkanı İbrahim Burkay ise gerçekleşen görüşmede Başkan Demiryürek’e yürüttükleri projeleri anlatarak; özelllikle yurt dışı fuar organizasyonları ve şehrin ihracat potansiyelini geliştirme faaliyetlerini dile getirerek, bu konuda iş birliği yapmaktan memnuniyet duyacaklarını ifade etti.

Görüşme, ziyaretin anısına toplu hatıra fotoğrafları çekilmesi ile son bulurken Başkan Demiryürek, Burkay’a nazik ziyaretleri adına teşekkürlerini iletti ve karşılıklı hediye takdimi gerçekleştirildi.

Bu önemli ziyaret, bölgedeki ticaret ve sanayi iş birliklerinin güçlenmesine yönelik umutları artırdı ve Yalova ile Bursa arasındaki iş birliği potansiyelini daha da güçlendirdi.

Murat Can Aytemur