Terörist Fetullah Gülen öldü! Ateşi bol olsun...

15 Temmuz 2016 yılında binlerce sivilin ölmesine neden olan örgüt elebaşı o Fetullah Gülen Amerika’da hayatını kaybetti.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 14:50
Haber Güncellenme Tarihi: 21.10.2024 14:50

Terörist Fetullah Gülen, son olarak ABD'nin Pensilvanya eyaletinde bulunduğu çiftlikten başka bir yere götürülürken görüntülenmişti. Gülen, son yıllarda ciddi sağlık sorunları yaşıyordu. Çevresindeki Örgüte yakın  isimler Gülen'in ölüm haberlerine karşın sağlıklı olduğuna dair görüntüler paylaşsadahi hain terörist Gülen'in sağlık durumunun iyi olmadığı ve bitkin olduğu fotoğraflardan da dikkat çekiyordu.

Yeğeni ölüm haberini doğruladı

FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen'in 20 Ekim öldüğü duyuruldu. Vatan haini Gülen'in ölüm haberi örgüte yakın birçok kaynak tarafından da doğrulandı. Terörist Fetullah Gülen'in ölümünü, örgüt üyelerinin yanı sıra, terörist elebaşının yeğeni Ebuseleme Gülen de sosyal medya hesabı üzerinden doğruladı.

Nereye gömüleceği belli değil

Amerika’nın Pensilvanya eyaletinde yaşayan Terör Örgütü Elebaşı Gülen’in uzun süredir böbrek yetmezliği ve şeker hastalığı gibi kronik sağlık sorunları yaşadığı biliniyordu. Terör örgütü liderinin ölüm haberini, bizzat FETÖ'nün yayın organları duyurdu. Örgüt üyeleri ilk önce ölüm haberini gizleme karar alırken daha sonra açıklamaya karar verdi.  Terör örgütü elebaşı Gülen’in İstihbarat kaynakları Gülen'in cenazesinin Türkiye'ye getirilmesinin söz konusu olmadığını ancak nerede toprağa verileceğinin henüz belli olmadığı belirtiliyor. Uzun zamandır sağlık sorunlarıyla baş edemeyen Gülen'in ölümünden örgüt içinde nasıl bir süreç yaşanacağı ise merakla bekleniyor.